Yıldız Teknik Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
Mesleki Deneyim
AKADEMİK ÜNVANLAR / GÖREVLER
Prof.Dr., YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALÜRJİ FAKÜLTESİ, 2018 - Devam Ediyor
Doç.Dr., YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, 2013 - 2018
Yrd.Doç.Dr., YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, 2004 - 2013
Arş.Gör.Dr., YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, 1998 - 2004
Arş.Gör., YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ, KİMYA-METALURJİ FAKÜLTESİ, 1988 - 1998
MESLEKİ ve İDARİ DENEYİMLER
Anabilim/Bilim Dalı Başkanı, YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Kimya-Met. Fakültesi, Kimya Mühendiliği, 21.08.2016 - Devam Ediyor
, YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Kimya-Metalurji Fakültesi, , 20.04.2006 - 20.04.2009
VERDİĞİ DERSLER
GIDA MÜH. TEMEL PROSESLER, Yüksek Lisans, 2017-2018
GIDA SANAYİNDE ÖZEL UYGULAMA ALANLARI, Yüksek Lisans, 2017-2018
GIDA TEK. KİMYA MÜH. UYGULAMALARI, Doktora, 2017-2018
GIDA TEKNOLOJİSİ, Lisans, 2017-2018
SOĞUK TEKNİĞİ, Lisans, 2017-2018
KÜTLE VE ENERJİ DENKLİKLERİ, Lisans, 2017-2018
BİTİRME ÇALIŞMASI, Lisans, 2017-2018
YÖNETİLEN TEZLER
Yüksek Lisans, M.Soydan, "Elmanın Kurutulması: Matematiksel Modelleme Ve Bazı Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi", YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ , Mayıs, 2019.
Yüksek Lisans, N.Sarıkulak, "Kirazın Farklı Kurutucularda Kurutulması ve Kalite Parametrelerinin Belirlenmesi", YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ , Haziran, 2017.
Yüksek Lisans, Z.Kervancı, "Kurutulmuş Dolmalık Biber ve Patlıcanın Rehidrasyon Karakteristiklerinin İncelenmesi", YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ , Nisan, 2015.
Yüksek Lisans, C.Aktaş, "Patlıcanın Kurutma ve Rehidrasyon Karakteristiklerinin İncelenmesi", YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ , Mart, 2015.
Yüksek Lisans, M.Şahin, "Brokoli ve Karnabaharın Kurutma Karakteristiklerine Ön İşlem Sıcaklığının ve Süresinin Etkisi", YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ , Mart, 2014.
Yüksek Lisans, H.Yılmaz, "Havuç Suyu Konsantresinin Reolojik Özellikleri", YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ , Şubat, 2014.
Yüksek Lisans, C.Kara, "Endüstriyel Üretimde Nar ve Elma Posalarının Değerlendirilmesi", YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ , Mart, 2013.
Yüksek Lisans, A.Mert, "Vişne Suyu Konsantresi ile Şeftali ve Kayısı Püre Konsantrelerinin Üretim Aşamalarında Uygulanan İşlemlerin Bileşimleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi", YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ , Ocak, 2012.
Yüksek Lisans, F.Kocayiğit, "Bazı Sebzelerin Kurutma Karakteristiklerinin İncelenmesi", YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ , Nisan, 2010.
Yüksek Lisans, M.Yılmaz, "Keçiboynuzu Suyu Üretim Teknolojilerinin Değerlendirilmesi", YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ , Şubat, 2009.
JÜRİ ÜYELİKLERİ
Tez Savunma, Tez Savunma Jürisi, Gebze Teknik Üniversitesi, Ocak, 2019
Tez Savunma, Tez Savunma Jürisi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Mayıs, 2019
Tez Savunma, Tez Savunma Jürisi, Gebze Teknik Üniversitesi, Mart, 2018
Tez Savunma, Tez Savunma Jürisi, İstanbul Üniversitesi - Cerrahpaşa, Eylül, 2018
Tez Savunma, Doktora Tez Savunma Jürisi, Gebze Teknik Üniversitesi, Ocak, 2018
Akademik Veri Yönetim Sistemi | All Rights Reserved | Abis Teknoloji © 2019
Yıldız Teknik Üniversitesi BAP Koordinasyon Birimi