Determination of antioxidant, anticancer, antidiabetic and antimicrobial activities of Turkish red pine (Pinus brutia Ten.) bark ultrasound-assisted extract as a functional food additive


Erol K. F., Kutlu G., Törnük F., Güzel M., Dönmez İ. E.

ACTA ALIMENTARIA, cilt.52, sa.1, ss.102-112, 2023 (SCI-Expanded)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 52 Sayı: 1
  • Basım Tarihi: 2023
  • Doi Numarası: 10.1556/066.2022.00197
  • Dergi Adı: ACTA ALIMENTARIA
  • Derginin Tarandığı İndeksler: Science Citation Index Expanded (SCI-EXPANDED), Scopus, BIOSIS, Biotechnology Research Abstracts, CAB Abstracts, Food Science & Technology Abstracts, Veterinary Science Database
  • Sayfa Sayıları: ss.102-112
  • Yıldız Teknik Üniversitesi Adresli: Evet