Ö. ŞİMŞEK Et Al. , "Ev ve işletme tipi Uşak tarhanası hamurlarında fermentasyon sürecine ait mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerin karşılaştırılması," Gıda , vol.37, no.6, pp.341-348, 2014
ŞİMŞEK, Ö. Et Al. 2014. Ev ve işletme tipi Uşak tarhanası hamurlarında fermentasyon sürecine ait mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerin karşılaştırılması. Gıda , vol.37, no.6 , 341-348.
ŞİMŞEK, Ö., Özel, S., & ÇON, A. H., (2014). Ev ve işletme tipi Uşak tarhanası hamurlarında fermentasyon sürecine ait mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerin karşılaştırılması. Gıda , vol.37, no.6, 341-348.
ŞİMŞEK, Ömer, Serap Özel, And AHMET HİLMİ ÇON. "Ev ve işletme tipi Uşak tarhanası hamurlarında fermentasyon sürecine ait mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerin karşılaştırılması," Gıda , vol.37, no.6, 341-348, 2014
ŞİMŞEK, Ömer Et Al. "Ev ve işletme tipi Uşak tarhanası hamurlarında fermentasyon sürecine ait mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerin karşılaştırılması." Gıda , vol.37, no.6, pp.341-348, 2014
ŞİMŞEK, Ö. Özel, S. And ÇON, A. H. (2014) . "Ev ve işletme tipi Uşak tarhanası hamurlarında fermentasyon sürecine ait mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerin karşılaştırılması." Gıda , vol.37, no.6, pp.341-348.
@article{article, author={Ömer ŞİMŞEK Et Al. }, title={Ev ve işletme tipi Uşak tarhanası hamurlarında fermentasyon sürecine ait mikrobiyolojik ve kimyasal özelliklerin karşılaştırılması}, journal={Gıda}, year=2014, pages={341-348} }