Atıf Formatları
Tavuk köftelerinin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. Kılınççeker And M. T. YILMAZ, "Tavuk köftelerinin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri," Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, pp.20-24, 2016

Kılınççeker, O. And YILMAZ, M. T. 2016. Tavuk köftelerinin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri. Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13 , 20-24.

Kılınççeker, O., & YILMAZ, M. T., (2016). Tavuk köftelerinin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri. Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, 20-24.

Kılınççeker, Osman, And Mustafa Tahsin YILMAZ. "Tavuk köftelerinin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri," Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, 20-24, 2016

Kılınççeker, Osman And YILMAZ, Mustafa T. . "Tavuk köftelerinin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri." Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, pp.20-24, 2016

Kılınççeker, O. And YILMAZ, M. T. (2016) . "Tavuk köftelerinin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri." Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.13, pp.20-24.

@article{article, author={Osman Kılınççeker And author={Mustafa Tahsin YILMAZ}, title={Tavuk köftelerinin kalite ve duyusal özellikleri üzerine yenilebilir kaplama materyali olarak jelatin çözeltilerinin etkileri}, journal={Namık Kemal Üniversitesi Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2016, pages={20-24} }