Citation Formats
Sinbiyotik yoğurt Üretimi ve antimikrobiyel özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. MAKAS KAYA And M. Z. DURAK, "Sinbiyotik yoğurt Üretimi ve antimikrobiyel özellikleri," İç Anadalu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015

MAKAS KAYA, M. And DURAK, M. Z. 2015. Sinbiyotik yoğurt Üretimi ve antimikrobiyel özellikleri. İç Anadalu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Turkey).

MAKAS KAYA, M., & DURAK, M. Z., (2015). Sinbiyotik yoğurt Üretimi ve antimikrobiyel özellikleri . İç Anadalu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey

MAKAS KAYA, Merve, And Muhammed Zeki DURAK. "Sinbiyotik yoğurt Üretimi ve antimikrobiyel özellikleri," İç Anadalu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Turkey, 2015

MAKAS KAYA, Merve M. And DURAK, Muhammed Z. . "Sinbiyotik yoğurt Üretimi ve antimikrobiyel özellikleri." İç Anadalu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey, 2015

MAKAS KAYA, M. And DURAK, M. Z. (2015) . "Sinbiyotik yoğurt Üretimi ve antimikrobiyel özellikleri." İç Anadalu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Merve MAKAS KAYA And author={Muhammed Zeki DURAK}, title={Sinbiyotik yoğurt Üretimi ve antimikrobiyel özellikleri}, congress name={İç Anadalu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}