Atıf Formatları
Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi Ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Akçiçek And S. KARASU, "Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi Ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu," YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, 2017

Akçiçek, A. And KARASU, S. 2017. Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi Ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu. YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi , (Turkey).

Akçiçek, A., & KARASU, S., (2017). Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi Ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu . YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey

Akçiçek, Alican, And Salih KARASU. "Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi Ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu," YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi, Turkey, 2017

Akçiçek, Alican And KARASU, Salih. "Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi Ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu." YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey, 2017

Akçiçek, A. And KARASU, S. (2017) . "Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi Ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu." YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Alican Akçiçek And author={Salih KARASU}, title={Soğuk Pres Chia Tohumu Yağı Atığı İlave Ederek Yağı Azaltılmış Salata Sosu Üretimi Ve Reolojik Özelliklerinin Optimizasyonu}, congress name={YABİTED III.Bitkisel Yağ Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}