F. İNAN Et Al. , "Kırmızı Biberlerde Aflatoksin B1 Niceliğinin Ozonla Azaltılması," Gıda Teknolojisi , vol.11, pp.30-35, 2002
İNAN, F. Et Al. 2002. Kırmızı Biberlerde Aflatoksin B1 Niceliğinin Ozonla Azaltılması. Gıda Teknolojisi , vol.11 , 30-35.
İNAN, F., PALA, M., & DOYMAZ, İ., (2002). Kırmızı Biberlerde Aflatoksin B1 Niceliğinin Ozonla Azaltılması. Gıda Teknolojisi , vol.11, 30-35.
İNAN, Fatma, Mehmet PALA, And İbrahim DOYMAZ. "Kırmızı Biberlerde Aflatoksin B1 Niceliğinin Ozonla Azaltılması," Gıda Teknolojisi , vol.11, 30-35, 2002
İNAN, Fatma Et Al. "Kırmızı Biberlerde Aflatoksin B1 Niceliğinin Ozonla Azaltılması." Gıda Teknolojisi , vol.11, pp.30-35, 2002
İNAN, F. PALA, M. And DOYMAZ, İ. (2002) . "Kırmızı Biberlerde Aflatoksin B1 Niceliğinin Ozonla Azaltılması." Gıda Teknolojisi , vol.11, pp.30-35.
@article{article, author={Fatma İNAN Et Al. }, title={Kırmızı Biberlerde Aflatoksin B1 Niceliğinin Ozonla Azaltılması}, journal={Gıda Teknolojisi}, year=2002, pages={30-35} }