Atıf Formatları
Tereyağindan Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterisi İdentifikasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. İ. AKGÜL Et Al. , "Tereyağindan Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterisi İdentifikasyonu," ICADET , 2017

AKGÜL, H. İ. Et Al. 2017. Tereyağindan Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterisi İdentifikasyonu. ICADET .

AKGÜL, H. İ., ŞENGÜL, M., & DERTLİ, E., (2017). Tereyağindan Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterisi İdentifikasyonu . ICADET

AKGÜL, HALİL, MUSTAFA ŞENGÜL, And Enes DERTLİ. "Tereyağindan Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterisi İdentifikasyonu," ICADET, 2017

AKGÜL, HALİL İ. Et Al. "Tereyağindan Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterisi İdentifikasyonu." ICADET , 2017

AKGÜL, H. İ. ŞENGÜL, M. And DERTLİ, E. (2017) . "Tereyağindan Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterisi İdentifikasyonu." ICADET .

@conferencepaper{conferencepaper, author={HALİL İBRAHİM AKGÜL Et Al. }, title={Tereyağindan Ekzopolisakkarit (EPS) Üreten Laktik Asit Bakterisi İdentifikasyonu}, congress name={ICADET}, city={}, country={}, year={2017}}