Atıf Formatları
Stevia rebaudiana’da Sürgün Çoğaltımına Farklı Sakkaroz Konsantrasyonlarının Etkisi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Atalay Et Al. , "Stevia rebaudiana’da Sürgün Çoğaltımına Farklı Sakkaroz Konsantrasyonlarının Etkisi.," Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi , vol.1, no.1, Konya, Turkey, pp.17, 2016

Atalay, E. Et Al. 2016. Stevia rebaudiana’da Sürgün Çoğaltımına Farklı Sakkaroz Konsantrasyonlarının Etkisi.. Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi , (Konya, Turkey), 17.

Atalay, E., Erişen, S., Yorgancılar, M., & Erkoyuncu Tanur, M., (2016). Stevia rebaudiana’da Sürgün Çoğaltımına Farklı Sakkaroz Konsantrasyonlarının Etkisi. . Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi (pp.17). Konya, Turkey

Atalay, Emine Et Al. "Stevia rebaudiana’da Sürgün Çoğaltımına Farklı Sakkaroz Konsantrasyonlarının Etkisi.," Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi, Konya, Turkey, 2016

Atalay, Emine Et Al. "Stevia rebaudiana’da Sürgün Çoğaltımına Farklı Sakkaroz Konsantrasyonlarının Etkisi.." Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, pp.17, 2016

Atalay, E. Et Al. (2016) . "Stevia rebaudiana’da Sürgün Çoğaltımına Farklı Sakkaroz Konsantrasyonlarının Etkisi.." Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi , Konya, Turkey, p.17.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Emine Atalay Et Al. }, title={Stevia rebaudiana’da Sürgün Çoğaltımına Farklı Sakkaroz Konsantrasyonlarının Etkisi.}, congress name={Ulusal Moleküler Biyoloji ve Biyoteknoloji Kongresi}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={17} }