Atıf Formatları
Kırklareli’nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Çetin Et Al. , "Kırklareli’nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi," Akademik Gıda , vol.12, no.2, pp.57-60, 2014

Çetin, B. Et Al. 2014. Kırklareli’nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi. Akademik Gıda , vol.12, no.2 , 57-60.

Çetin, B., Atik, A., & Karasu, S., (2014). Kırklareli’nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi. Akademik Gıda , vol.12, no.2, 57-60.

Çetin, Bayram, Azize Atik, And Salih KARASU. "Kırklareli’nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi," Akademik Gıda , vol.12, no.2, 57-60, 2014

Çetin, Bayram Et Al. "Kırklareli’nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi." Akademik Gıda , vol.12, no.2, pp.57-60, 2014

Çetin, B. Atik, A. And Karasu, S. (2014) . "Kırklareli’nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi." Akademik Gıda , vol.12, no.2, pp.57-60.

@article{article, author={Bayram Çetin Et Al. }, title={Kırklareli’nde Üretilen Yoğurt ve Ayranların Fizikokimyasal ve Mikrobiyolojik Kalitesi}, journal={Akademik Gıda}, year=2014, pages={57-60} }