Atıf Formatları
İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. M. Yıldırım Et Al. , "İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.391, 2015

Yıldırım, R. M. Et Al. 2015. İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 391.

Yıldırım, R. M., Özülkü, G., Çakır, E., Törnük, F., Toker, Ö. S., Sağdıç, O., ... Arıcı, M.(2015). İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.391). Nevşehir, Turkey

Yıldırım, Ruşen Et Al. "İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015

Yıldırım, Ruşen M. Et Al. "İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.391, 2015

Yıldırım, R. M. Et Al. (2015) . "İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.391.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Ruşen Metin Yıldırım Et Al. }, title={İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={391} }