R. M. Yıldırım Et Al. , "İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.391, 2015
Yıldırım, R. M. Et Al. 2015. İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi. İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , (Nevşehir, Turkey), 391.
Yıldırım, R. M., Özülkü, G., Çakır, E., Törnük, F., Toker, Ö. S., Sağdıç, O., ... Arıcı, M.(2015). İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi . İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi (pp.391). Nevşehir, Turkey
Yıldırım, Ruşen Et Al. "İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi," İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Nevşehir, Turkey, 2015
Yıldırım, Ruşen M. Et Al. "İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, pp.391, 2015
Yıldırım, R. M. Et Al. (2015) . "İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi." İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi , Nevşehir, Turkey, p.391.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ruşen Metin Yıldırım Et Al. }, title={İncir posası katılarak üretilen ekmeklerin biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi}, city={Nevşehir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={391} }