M. T. YILMAZ And T. Aybek, "Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-81, 2009
YILMAZ, M. T. And Aybek, T. 2009. Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 78-81.
YILMAZ, M. T., & Aybek, T., (2009). Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.78-81). Van, Turkey
YILMAZ, Mustafa, And Tugba Aybek. "Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009
YILMAZ, Mustafa T. And Aybek, Tugba. "Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-81, 2009
YILMAZ, M. T. And Aybek, T. (2009) . "Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-81.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Tahsin YILMAZ And author={Tugba Aybek}, title={Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={78-81} }