Atıf Formatları
Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. YILMAZ And T. Aybek, "Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-81, 2009

YILMAZ, M. T. And Aybek, T. 2009. Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri. II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , (Van, Turkey), 78-81.

YILMAZ, M. T., & Aybek, T., (2009). Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri . II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.78-81). Van, Turkey

YILMAZ, Mustafa, And Tugba Aybek. "Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri," II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Van, Turkey, 2009

YILMAZ, Mustafa T. And Aybek, Tugba. "Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-81, 2009

YILMAZ, M. T. And Aybek, T. (2009) . "Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri." II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , Van, Turkey, pp.78-81.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Tahsin YILMAZ And author={Tugba Aybek}, title={Geleneksel Orta Rutubetli ve Kurutulmuş Et Ürünlerinin Mikrobiyal Stabiliteleri}, congress name={II. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={Van}, country={Turkey}, year={2009}, pages={78-81} }