M. BAŞLAR Et Al. , "Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi," Gıda Dergisi , vol.34, no.4, pp.219-222, 2009
BAŞLAR, M. Et Al. 2009. Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi. Gıda Dergisi , vol.34, no.4 , 219-222.
BAŞLAR, M., Erkaya, T., & Ertugay, M. F., (2009). Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi. Gıda Dergisi , vol.34, no.4, 219-222.
BAŞLAR, Mehmet, Tuba Erkaya, And Mustafa Fatih Ertugay. "Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi," Gıda Dergisi , vol.34, no.4, 219-222, 2009
BAŞLAR, Mehmet Et Al. "Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi." Gıda Dergisi , vol.34, no.4, pp.219-222, 2009
BAŞLAR, M. Erkaya, T. And Ertugay, M. F. (2009) . "Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi." Gıda Dergisi , vol.34, no.4, pp.219-222.
@article{article, author={Mehmet BAŞLAR Et Al. }, title={Yoğurdun su tutma kapasitesi üzerine ultrasonik homojenizasyon işleminin etkisi}, journal={Gıda Dergisi}, year=2009, pages={219-222} }