H. İ. KAYA And Ö. ŞİMŞEK, "TARHANADAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLER TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNLERİN KARAKTERİZASYONU," GIDA , vol.45, no.4, pp.786-799, 2020
KAYA, H. İ. And ŞİMŞEK, Ö. 2020. TARHANADAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLER TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNLERİN KARAKTERİZASYONU. GIDA , vol.45, no.4 , 786-799.
KAYA, H. İ., & ŞİMŞEK, Ö., (2020). TARHANADAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLER TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNLERİN KARAKTERİZASYONU. GIDA , vol.45, no.4, 786-799.
KAYA, HALİL, And Ömer ŞİMŞEK. "TARHANADAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLER TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNLERİN KARAKTERİZASYONU," GIDA , vol.45, no.4, 786-799, 2020
KAYA, HALİL İ. And ŞİMŞEK, Ömer. "TARHANADAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLER TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNLERİN KARAKTERİZASYONU." GIDA , vol.45, no.4, pp.786-799, 2020
KAYA, H. İ. And ŞİMŞEK, Ö. (2020) . "TARHANADAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLER TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNLERİN KARAKTERİZASYONU." GIDA , vol.45, no.4, pp.786-799.
@article{article, author={HALİL İBRAHİM KAYA And author={Ömer ŞİMŞEK}, title={TARHANADAN İZOLE EDİLEN LAKTOBASİLLER TARAFINDAN ÜRETİLEN BAKTERİYOSİNLERİN KARAKTERİZASYONU}, journal={GIDA}, year=2020, pages={786-799} }