Atıf Formatları
İkinci Verim Yılını Tamamlamış, Beyaz ve Kahverengi Yumurtacı Tavuk Karkaslarına, Bitkisel Orijinli Proteolitik Enzim Uygulamalarının, Bazı Et Kalite Özelliklerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. Yetisir Et Al. , "İkinci Verim Yılını Tamamlamış, Beyaz ve Kahverengi Yumurtacı Tavuk Karkaslarına, Bitkisel Orijinli Proteolitik Enzim Uygulamalarının, Bazı Et Kalite Özelliklerine Etkisi," HAYVANSAL ÜRETİM , vol.51, no.2, pp.44-49, 2010

Yetisir, R. Et Al. 2010. İkinci Verim Yılını Tamamlamış, Beyaz ve Kahverengi Yumurtacı Tavuk Karkaslarına, Bitkisel Orijinli Proteolitik Enzim Uygulamalarının, Bazı Et Kalite Özelliklerine Etkisi. HAYVANSAL ÜRETİM , vol.51, no.2 , 44-49.

Yetisir, R., Aygün, A., YILMAZ, M. T., & Tiske, S. S., (2010). İkinci Verim Yılını Tamamlamış, Beyaz ve Kahverengi Yumurtacı Tavuk Karkaslarına, Bitkisel Orijinli Proteolitik Enzim Uygulamalarının, Bazı Et Kalite Özelliklerine Etkisi. HAYVANSAL ÜRETİM , vol.51, no.2, 44-49.

Yetisir, Ramazan Et Al. "İkinci Verim Yılını Tamamlamış, Beyaz ve Kahverengi Yumurtacı Tavuk Karkaslarına, Bitkisel Orijinli Proteolitik Enzim Uygulamalarının, Bazı Et Kalite Özelliklerine Etkisi," HAYVANSAL ÜRETİM , vol.51, no.2, 44-49, 2010

Yetisir, Ramazan Et Al. "İkinci Verim Yılını Tamamlamış, Beyaz ve Kahverengi Yumurtacı Tavuk Karkaslarına, Bitkisel Orijinli Proteolitik Enzim Uygulamalarının, Bazı Et Kalite Özelliklerine Etkisi." HAYVANSAL ÜRETİM , vol.51, no.2, pp.44-49, 2010

Yetisir, R. Et Al. (2010) . "İkinci Verim Yılını Tamamlamış, Beyaz ve Kahverengi Yumurtacı Tavuk Karkaslarına, Bitkisel Orijinli Proteolitik Enzim Uygulamalarının, Bazı Et Kalite Özelliklerine Etkisi." HAYVANSAL ÜRETİM , vol.51, no.2, pp.44-49.

@article{article, author={Ramazan Yetisir Et Al. }, title={İkinci Verim Yılını Tamamlamış, Beyaz ve Kahverengi Yumurtacı Tavuk Karkaslarına, Bitkisel Orijinli Proteolitik Enzim Uygulamalarının, Bazı Et Kalite Özelliklerine Etkisi}, journal={HAYVANSAL ÜRETİM}, year=2010, pages={44-49} }