Ö. ŞİMŞEK Et Al. , "Beyaz peynirde nisini tolere eden laktik asit bakteri miktarı ve çeşitliliği," Akademik Gıda , vol.12, no.4, pp.36-40, 2014
ŞİMŞEK, Ö. Et Al. 2014. Beyaz peynirde nisini tolere eden laktik asit bakteri miktarı ve çeşitliliği. Akademik Gıda , vol.12, no.4 , 36-40.
ŞİMŞEK, Ö., ÖZEL, B., & KAYA, H. İ., (2014). Beyaz peynirde nisini tolere eden laktik asit bakteri miktarı ve çeşitliliği. Akademik Gıda , vol.12, no.4, 36-40.
ŞİMŞEK, Ömer, BURCU ÖZEL, And HALİL İBRAHİM KAYA. "Beyaz peynirde nisini tolere eden laktik asit bakteri miktarı ve çeşitliliği," Akademik Gıda , vol.12, no.4, 36-40, 2014
ŞİMŞEK, Ömer Et Al. "Beyaz peynirde nisini tolere eden laktik asit bakteri miktarı ve çeşitliliği." Akademik Gıda , vol.12, no.4, pp.36-40, 2014
ŞİMŞEK, Ö. ÖZEL, B. And KAYA, H. İ. (2014) . "Beyaz peynirde nisini tolere eden laktik asit bakteri miktarı ve çeşitliliği." Akademik Gıda , vol.12, no.4, pp.36-40.
@article{article, author={Ömer ŞİMŞEK Et Al. }, title={Beyaz peynirde nisini tolere eden laktik asit bakteri miktarı ve çeşitliliği}, journal={Akademik Gıda}, year=2014, pages={36-40} }