H. CANKURT Et Al. , "HIZLI ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ:PEYNİR ALTI SUYU KULLANILARAK FERMENTASYON SÜRESİNİN KISALTILMASI," 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 2010
CANKURT, H. Et Al. 2010. HIZLI ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ:PEYNİR ALTI SUYU KULLANILARAK FERMENTASYON SÜRESİNİN KISALTILMASI. 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu .
CANKURT, H., SAĞDIÇ, O., & YETİM, H., (2010). HIZLI ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ:PEYNİR ALTI SUYU KULLANILARAK FERMENTASYON SÜRESİNİN KISALTILMASI . 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu
CANKURT, Hasan, Osman SAĞDIÇ, And HASAN YETİM. "HIZLI ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ:PEYNİR ALTI SUYU KULLANILARAK FERMENTASYON SÜRESİNİN KISALTILMASI," 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2010
CANKURT, Hasan Et Al. "HIZLI ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ:PEYNİR ALTI SUYU KULLANILARAK FERMENTASYON SÜRESİNİN KISALTILMASI." 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 2010
CANKURT, H. SAĞDIÇ, O. And YETİM, H. (2010) . "HIZLI ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ:PEYNİR ALTI SUYU KULLANILARAK FERMENTASYON SÜRESİNİN KISALTILMASI." 1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Hasan CANKURT Et Al. }, title={HIZLI ŞALGAM SUYU ÜRETİMİ:PEYNİR ALTI SUYU KULLANILARAK FERMENTASYON SÜRESİNİN KISALTILMASI}, congress name={1. Uluslararası Adriyatik’ten Kafkaslara Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2010}}