O. Sağdıç Et Al. , "Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım, 2020, pp.369-390.
Sağdıç, O. Et Al. Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Yayın Dağıtım, İstanbul, 369-390.
Sağdıç, O., Arıcı, M., & Özülkü, G., (2020). Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.369-390), İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım.
Sağdıç, Osman, Muhammet ARICI, And Görkem Özülkü. "Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 369-390. İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım, 2020
Sağdıç, Osman Et Al. "Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Yayın Dağıtım, 2020, pp.369-390.
Sağdıç, O. Arıcı, M. And Özülkü, G. (2020) "Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, chaptertitle={Ekşi hamur fermentasyonu ve teknolojisi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={İstanbul},year={2020} }