Ö. ŞİMŞEK And D. ZEHİR, "Bebek Beslenmesi İçin Zenginleştirilmiş Formülasyonla Hazırlanan Uşak Tarhanası Hamurunun Fermantasyonunda Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler," Akademik Gıda , vol.16, pp.403-410, 2018
ŞİMŞEK, Ö. And ZEHİR, D. 2018. Bebek Beslenmesi İçin Zenginleştirilmiş Formülasyonla Hazırlanan Uşak Tarhanası Hamurunun Fermantasyonunda Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler. Akademik Gıda , vol.16 , 403-410.
ŞİMŞEK, Ö., & ZEHİR, D., (2018). Bebek Beslenmesi İçin Zenginleştirilmiş Formülasyonla Hazırlanan Uşak Tarhanası Hamurunun Fermantasyonunda Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler. Akademik Gıda , vol.16, 403-410.
ŞİMŞEK, Ömer, And DUYGU ZEHİR. "Bebek Beslenmesi İçin Zenginleştirilmiş Formülasyonla Hazırlanan Uşak Tarhanası Hamurunun Fermantasyonunda Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler," Akademik Gıda , vol.16, 403-410, 2018
ŞİMŞEK, Ömer And ZEHİR, DUYGU. "Bebek Beslenmesi İçin Zenginleştirilmiş Formülasyonla Hazırlanan Uşak Tarhanası Hamurunun Fermantasyonunda Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler." Akademik Gıda , vol.16, pp.403-410, 2018
ŞİMŞEK, Ö. And ZEHİR, D. (2018) . "Bebek Beslenmesi İçin Zenginleştirilmiş Formülasyonla Hazırlanan Uşak Tarhanası Hamurunun Fermantasyonunda Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler." Akademik Gıda , vol.16, pp.403-410.
@article{article, author={Ömer ŞİMŞEK And author={DUYGU ZEHİR}, title={Bebek Beslenmesi İçin Zenginleştirilmiş Formülasyonla Hazırlanan Uşak Tarhanası Hamurunun Fermantasyonunda Mikrobiyolojik ve Kimyasal Değişimler}, journal={Akademik Gıda}, year=2018, pages={403-410} }