h. ispirli Et Al. , "Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi," ICADET , 2017
ispirli, h. Et Al. 2017. Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi. ICADET .
ispirli, h., demirbaş, f., & DERTLİ, E., (2017). Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi . ICADET
ispirli, hümeyra, fatmanur demirbaş, And Enes DERTLİ. "Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi," ICADET, 2017
ispirli, hümeyra Et Al. "Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi." ICADET , 2017
ispirli, h. demirbaş, f. And DERTLİ, E. (2017) . "Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi." ICADET .
@conferencepaper{conferencepaper, author={hümeyra ispirli Et Al. }, title={Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi}, congress name={ICADET}, city={}, country={}, year={2017}}