Atıf Formatları
Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

h. ispirli Et Al. , "Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi," ICADET , 2017

ispirli, h. Et Al. 2017. Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi. ICADET .

ispirli, h., demirbaş, f., & DERTLİ, E., (2017). Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi . ICADET

ispirli, hümeyra, fatmanur demirbaş, And Enes DERTLİ. "Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi," ICADET, 2017

ispirli, hümeyra Et Al. "Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi." ICADET , 2017

ispirli, h. demirbaş, f. And DERTLİ, E. (2017) . "Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi." ICADET .

@conferencepaper{conferencepaper, author={hümeyra ispirli Et Al. }, title={Glukan Tipi Ekzopolisakkarit (EPS)’in, Prebiyotik ve Fizikokimyasal Etkisinin Çikolatalı Puding Ortamındaİncelenmesi}, congress name={ICADET}, city={}, country={}, year={2017}}