Atıf Formatları
Alglerin Balık Yemi Olarak Potansiyelinin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. İ. And D. ÖZÇİMEN, "Alglerin Balık Yemi Olarak Potansiyelinin Belirlenmesi," 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2017

, B. İ. And ÖZÇİMEN, D. 2017. Alglerin Balık Yemi Olarak Potansiyelinin Belirlenmesi. 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (Turkey).

, B. İ., & ÖZÇİMEN, D., (2017). Alglerin Balık Yemi Olarak Potansiyelinin Belirlenmesi . 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey

, Benan, And Didem BALKANLI. "Alglerin Balık Yemi Olarak Potansiyelinin Belirlenmesi," 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, Turkey, 2017

, Benan And ÖZÇİMEN, Didem. "Alglerin Balık Yemi Olarak Potansiyelinin Belirlenmesi." 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey, 2017

, B. İ. And ÖZÇİMEN, D. (2017) . "Alglerin Balık Yemi Olarak Potansiyelinin Belirlenmesi." 19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Benan İNAN And author={Didem BALKANLI}, title={Alglerin Balık Yemi Olarak Potansiyelinin Belirlenmesi}, congress name={19. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2017}}