K. Karaman Et Al. , "Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , pp.693-695, 0
Karaman, K. Et Al. Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri. 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , 693-695.
Karaman, K., Öztürk, İ., & SAĞDIÇ, O., Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri . 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.693-695).
Karaman, K., İ. Öztürk, And Osman SAĞDIÇ. "Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri," 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus,
Karaman, K. Et Al. "Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , pp.693-695
Karaman, K. Öztürk, İ. And SAĞDIÇ, O. . "Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri." 1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , pp.693-695.
@conferencepaper{conferencepaper, author={K. Karaman Et Al. }, title={Türkiye'de Geleneksel Çay Olarak Tüketilen Bazı Bitkilerin Biyoaktif Özellikleri ve Insan Sağlığı Üzerine Etkileri}, congress name={1. International Symposium Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={}, country={}, year={0}, pages={693-695} }