Atıf Formatları
Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties Portakal posasından modifiye pektin eldesi ve optimizasyonu, kompozisyonel ve yatışkan faz özelliklerinin karakterizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. T. YILMAZ Et Al. , "Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties Portakal posasından modifiye pektin eldesi ve optimizasyonu, kompozisyonel ve yatışkan faz özelliklerinin karakterizasyonu," Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.14, no.2, pp.71-80, 2017

YILMAZ, M. T. Et Al. 2017. Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties Portakal posasından modifiye pektin eldesi ve optimizasyonu, kompozisyonel ve yatışkan faz özelliklerinin karakterizasyonu. Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.14, no.2 , 71-80.

YILMAZ, M. T., Muslu, A., KARASU, S., BOZKURT, F., & Dertli, E., (2017). Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties Portakal posasından modifiye pektin eldesi ve optimizasyonu, kompozisyonel ve yatışkan faz özelliklerinin karakterizasyonu. Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.14, no.2, 71-80.

YILMAZ, Mustafa Et Al. "Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties Portakal posasından modifiye pektin eldesi ve optimizasyonu, kompozisyonel ve yatışkan faz özelliklerinin karakterizasyonu," Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.14, no.2, 71-80, 2017

YILMAZ, Mustafa T. Et Al. "Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties Portakal posasından modifiye pektin eldesi ve optimizasyonu, kompozisyonel ve yatışkan faz özelliklerinin karakterizasyonu." Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.14, no.2, pp.71-80, 2017

YILMAZ, M. T. Et Al. (2017) . "Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties Portakal posasından modifiye pektin eldesi ve optimizasyonu, kompozisyonel ve yatışkan faz özelliklerinin karakterizasyonu." Journal of Tekirdag Agricultural Faculty , vol.14, no.2, pp.71-80.

@article{article, author={Mustafa Tahsin YILMAZ Et Al. }, title={Optimization of pectin extraction from orange pulp and characterization of compositional and steady shear properties Portakal posasından modifiye pektin eldesi ve optimizasyonu, kompozisyonel ve yatışkan faz özelliklerinin karakterizasyonu}, journal={Journal of Tekirdag Agricultural Faculty}, year=2017, pages={71-80} }