Atıf Formatları
Gıdaların Muhafazasında Yeni Mikrobiyal İnaktivasyon Metotları
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. SAĞDIÇ Et Al. , "Gıdaların Muhafazasında Yeni Mikrobiyal İnaktivasyon Metotları," Türkiye 10. Gıda Kongresi , pp.949-952, 0

SAĞDIÇ, O. Et Al. Gıdaların Muhafazasında Yeni Mikrobiyal İnaktivasyon Metotları. Türkiye 10. Gıda Kongresi , 949-952.

SAĞDIÇ, O., Ekici, L., & Yetim, H., Gıdaların Muhafazasında Yeni Mikrobiyal İnaktivasyon Metotları . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.949-952).

SAĞDIÇ, Osman, L. Ekici, And H. Yetim. "Gıdaların Muhafazasında Yeni Mikrobiyal İnaktivasyon Metotları," Türkiye 10. Gıda Kongresi,

SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Gıdaların Muhafazasında Yeni Mikrobiyal İnaktivasyon Metotları." Türkiye 10. Gıda Kongresi , pp.949-952

SAĞDIÇ, O. Ekici, L. And Yetim, H. . "Gıdaların Muhafazasında Yeni Mikrobiyal İnaktivasyon Metotları." Türkiye 10. Gıda Kongresi , pp.949-952.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Gıdaların Muhafazasında Yeni Mikrobiyal İnaktivasyon Metotları}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={0}, pages={949-952} }