I. Ozturk Et Al. , "Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri," Gıda dergisi , vol.35, no.3, pp.205-210, 2010
Ozturk, I. Et Al. 2010. Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri. Gıda dergisi , vol.35, no.3 , 205-210.
Ozturk, I., Törnük, F., & SAĞDIÇ, O., (2010). Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri. Gıda dergisi , vol.35, no.3, 205-210.
Ozturk, I., F. Törnük, And Osman SAĞDIÇ. "Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri," Gıda dergisi , vol.35, no.3, 205-210, 2010
Ozturk, I. Et Al. "Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri." Gıda dergisi , vol.35, no.3, pp.205-210, 2010
Ozturk, I. Törnük, F. And SAĞDIÇ, O. (2010) . "Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri." Gıda dergisi , vol.35, no.3, pp.205-210.
@article{article, author={I. Ozturk Et Al. }, title={Yenilebilir bitki ve tohum filizlerinin fonksiyonel özellikleri}, journal={Gıda dergisi}, year=2010, pages={205-210} }