O. SAĞDIÇ Et Al. , "Gıdalarda bulunan bozulma etmeni mayalar ve gıda teknolojisindeki önemleri," XIII. Biyoteknoloji Kongresi , pp.171, 0
SAĞDIÇ, O. Et Al. Gıdalarda bulunan bozulma etmeni mayalar ve gıda teknolojisindeki önemleri. XIII. Biyoteknoloji Kongresi , 171.
SAĞDIÇ, O., Şimşek, B., & Özçelik, S., Gıdalarda bulunan bozulma etmeni mayalar ve gıda teknolojisindeki önemleri . XIII. Biyoteknoloji Kongresi (pp.171).
SAĞDIÇ, Osman, B. Şimşek, And S. Özçelik. "Gıdalarda bulunan bozulma etmeni mayalar ve gıda teknolojisindeki önemleri," XIII. Biyoteknoloji Kongresi,
SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Gıdalarda bulunan bozulma etmeni mayalar ve gıda teknolojisindeki önemleri." XIII. Biyoteknoloji Kongresi , pp.171
SAĞDIÇ, O. Şimşek, B. And Özçelik, S. . "Gıdalarda bulunan bozulma etmeni mayalar ve gıda teknolojisindeki önemleri." XIII. Biyoteknoloji Kongresi , p.171.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Gıdalarda bulunan bozulma etmeni mayalar ve gıda teknolojisindeki önemleri}, congress name={XIII. Biyoteknoloji Kongresi}, city={}, country={}, year={0}, pages={171} }