Atıf Formatları
Tahıl Atığından Elde Edilen Magnezyum Silikat ile Ham Ayçiçeği Yağının Renginin Giderilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

P. Terzioğlu Et Al. , "Tahıl Atığından Elde Edilen Magnezyum Silikat ile Ham Ayçiçeği Yağının Renginin Giderilmesi," 25.Ulusal Kimya Kongresi , 2011

Terzioğlu, P. Et Al. 2011. Tahıl Atığından Elde Edilen Magnezyum Silikat ile Ham Ayçiçeği Yağının Renginin Giderilmesi. 25.Ulusal Kimya Kongresi .

Terzioğlu, P., YÜCEL, S., ÖZÇİMEN, D., & Kesgin, C., (2011). Tahıl Atığından Elde Edilen Magnezyum Silikat ile Ham Ayçiçeği Yağının Renginin Giderilmesi . 25.Ulusal Kimya Kongresi

Terzioğlu, Pınar Et Al. "Tahıl Atığından Elde Edilen Magnezyum Silikat ile Ham Ayçiçeği Yağının Renginin Giderilmesi," 25.Ulusal Kimya Kongresi, 2011

Terzioğlu, Pınar Et Al. "Tahıl Atığından Elde Edilen Magnezyum Silikat ile Ham Ayçiçeği Yağının Renginin Giderilmesi." 25.Ulusal Kimya Kongresi , 2011

Terzioğlu, P. Et Al. (2011) . "Tahıl Atığından Elde Edilen Magnezyum Silikat ile Ham Ayçiçeği Yağının Renginin Giderilmesi." 25.Ulusal Kimya Kongresi .

@conferencepaper{conferencepaper, author={Pınar Terzioğlu Et Al. }, title={Tahıl Atığından Elde Edilen Magnezyum Silikat ile Ham Ayçiçeği Yağının Renginin Giderilmesi}, congress name={25.Ulusal Kimya Kongresi}, city={}, country={}, year={2011}}