Atıf Formatları
Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. S. Toker Et Al. , "Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.282, 2012

Toker, Ö. S. Et Al. 2012. Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 282.

Toker, Ö. S., Karaman, S., Doğan, M., Kayacıer, A., & Yılmaz, M. T., (2012). Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.282). Hatay, Turkey

Toker, Ömer Et Al. "Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

Toker, Ömer S. Et Al. "Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.282, 2012

Toker, Ö. S. Et Al. (2012) . "Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.282.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Ömer Said TOKER Et Al. }, title={Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={282} }