Ö. S. Toker Et Al. , "Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.282, 2012
Toker, Ö. S. Et Al. 2012. Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 282.
Toker, Ö. S., Karaman, S., Doğan, M., Kayacıer, A., & Yılmaz, M. T., (2012). Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.282). Hatay, Turkey
Toker, Ömer Et Al. "Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi," Türkiye 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
Toker, Ömer S. Et Al. "Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.282, 2012
Toker, Ö. S. Et Al. (2012) . "Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.282.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ömer Said TOKER Et Al. }, title={Kaşar peynirine uygulanan farklı gerilim uygulamalarının ürünün viskoelastik özellikleri üzerine etkisi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={282} }