Atıf Formatları
Türk Kahvesi Pişirme Süreci İçin Algılayıcı Tabanlı Bir Kontrol Yöntemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. DÖNERKAYALI And T. TÜRKER, "Türk Kahvesi Pişirme Süreci İçin Algılayıcı Tabanlı Bir Kontrol Yöntemi," EMO Bilimsel Dergi , 2020

DÖNERKAYALI, A. And TÜRKER, T. 2020. Türk Kahvesi Pişirme Süreci İçin Algılayıcı Tabanlı Bir Kontrol Yöntemi. EMO Bilimsel Dergi .

DÖNERKAYALI, A., & TÜRKER, T., (2020). Türk Kahvesi Pişirme Süreci İçin Algılayıcı Tabanlı Bir Kontrol Yöntemi. EMO Bilimsel Dergi .

DÖNERKAYALI, ARDA, And Türker TÜRKER. "Türk Kahvesi Pişirme Süreci İçin Algılayıcı Tabanlı Bir Kontrol Yöntemi," EMO Bilimsel Dergi , 2020

DÖNERKAYALI, ARDA And TÜRKER, Türker. "Türk Kahvesi Pişirme Süreci İçin Algılayıcı Tabanlı Bir Kontrol Yöntemi." EMO Bilimsel Dergi , 2020

DÖNERKAYALI, A. And TÜRKER, T. (2020) . "Türk Kahvesi Pişirme Süreci İçin Algılayıcı Tabanlı Bir Kontrol Yöntemi." EMO Bilimsel Dergi .

@article{article, author={ARDA DÖNERKAYALI And author={Türker TÜRKER}, title={Türk Kahvesi Pişirme Süreci İçin Algılayıcı Tabanlı Bir Kontrol Yöntemi}, journal={EMO Bilimsel Dergi}, year=2020}