Atıf Formatları
Durum Buğdayı Ununun Ekmek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

G. ÖZÜLKÜ, "Durum Buğdayı Ununun Ekmek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.38, pp.130-136, 2022

ÖZÜLKÜ, G. 2022. Durum Buğdayı Ununun Ekmek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.38 , 130-136.

ÖZÜLKÜ, G., (2022). Durum Buğdayı Ununun Ekmek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması. Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.38, 130-136.

ÖZÜLKÜ, Görkem. "Durum Buğdayı Ununun Ekmek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması," Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.38, 130-136, 2022

ÖZÜLKÜ, Görkem. "Durum Buğdayı Ununun Ekmek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.38, pp.130-136, 2022

ÖZÜLKÜ, G. (2022) . "Durum Buğdayı Ununun Ekmek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması." Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi , no.38, pp.130-136.

@article{article, author={Görkem ÖZÜLKÜ}, title={Durum Buğdayı Ununun Ekmek Üretiminde Kullanım İmkanlarının Araştırılması}, journal={Avrupa Bilim ve Teknoloji Dergisi}, year=2022, pages={130-136} }