Atıf Formatları
Mikrobiyal Gıda Zehirlenmelerinde Son Gelişmeler ve Adli Tıbbi Açıdan Değerlendirilmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. SAĞDIÇ Et Al. , "Mikrobiyal Gıda Zehirlenmelerinde Son Gelişmeler ve Adli Tıbbi Açıdan Değerlendirilmesi," Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Turkey, 2025

SAĞDIÇ, O. Et Al. 2025. Mikrobiyal Gıda Zehirlenmelerinde Son Gelişmeler ve Adli Tıbbi Açıdan Değerlendirilmesi. Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , (Turkey).

SAĞDIÇ, O., DERE, S., MUTLU, D., KAYACAN ÇAKMAKOĞLU, S., & ÖZTÜRK, H. İ., (2025). Mikrobiyal Gıda Zehirlenmelerinde Son Gelişmeler ve Adli Tıbbi Açıdan Değerlendirilmesi . Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Turkey

SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Mikrobiyal Gıda Zehirlenmelerinde Son Gelişmeler ve Adli Tıbbi Açıdan Değerlendirilmesi," Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Turkey, 2025

SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Mikrobiyal Gıda Zehirlenmelerinde Son Gelişmeler ve Adli Tıbbi Açıdan Değerlendirilmesi." Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Turkey, 2025

SAĞDIÇ, O. Et Al. (2025) . "Mikrobiyal Gıda Zehirlenmelerinde Son Gelişmeler ve Adli Tıbbi Açıdan Değerlendirilmesi." Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Mikrobiyal Gıda Zehirlenmelerinde Son Gelişmeler ve Adli Tıbbi Açıdan Değerlendirilmesi}, congress name={Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2025}}