Atıf Formatları
Suıtana Üzümünün Kurutulmasında Potasyum Karbonat Çözeltilerinin Etkilerinin İncelenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

O. İSMAİL, "Suıtana Üzümünün Kurutulmasında Potasyum Karbonat Çözeltilerinin Etkilerinin İncelenmesi," Sigma Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi , vol.1, pp.108-113, 2005

İSMAİL, O. 2005. Suıtana Üzümünün Kurutulmasında Potasyum Karbonat Çözeltilerinin Etkilerinin İncelenmesi. Sigma Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi , vol.1 , 108-113.

İSMAİL, O., (2005). Suıtana Üzümünün Kurutulmasında Potasyum Karbonat Çözeltilerinin Etkilerinin İncelenmesi. Sigma Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi , vol.1, 108-113.

İSMAİL, Osman. "Suıtana Üzümünün Kurutulmasında Potasyum Karbonat Çözeltilerinin Etkilerinin İncelenmesi," Sigma Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi , vol.1, 108-113, 2005

İSMAİL, Osman. "Suıtana Üzümünün Kurutulmasında Potasyum Karbonat Çözeltilerinin Etkilerinin İncelenmesi." Sigma Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi , vol.1, pp.108-113, 2005

İSMAİL, O. (2005) . "Suıtana Üzümünün Kurutulmasında Potasyum Karbonat Çözeltilerinin Etkilerinin İncelenmesi." Sigma Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi , vol.1, pp.108-113.

@article{article, author={Osman İSMAİL}, title={Suıtana Üzümünün Kurutulmasında Potasyum Karbonat Çözeltilerinin Etkilerinin İncelenmesi}, journal={Sigma Mühendislik ve Fen Bilimleri Dergisi}, year=2005, pages={108-113} }