Atıf Formatları
Doğal Katkı Maddelerinin Gıda Özelliklerini İyileştirme Performansı Üzerine Etkisi ve Optimizasyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. Çelik And N. Acaralı, "Doğal Katkı Maddelerinin Gıda Özelliklerini İyileştirme Performansı Üzerine Etkisi ve Optimizasyonu," UKMK2020 , Konya, Turkey, pp.1, 2021

Çelik, B. And Acaralı, N. 2021. Doğal Katkı Maddelerinin Gıda Özelliklerini İyileştirme Performansı Üzerine Etkisi ve Optimizasyonu. UKMK2020 , (Konya, Turkey), 1.

Çelik, B., & Acaralı, N., (2021). Doğal Katkı Maddelerinin Gıda Özelliklerini İyileştirme Performansı Üzerine Etkisi ve Optimizasyonu . UKMK2020 (pp.1). Konya, Turkey

Çelik, Bilge, And Nil ACARALI. "Doğal Katkı Maddelerinin Gıda Özelliklerini İyileştirme Performansı Üzerine Etkisi ve Optimizasyonu," UKMK2020, Konya, Turkey, 2021

Çelik, Bilge And Acaralı, Nil. "Doğal Katkı Maddelerinin Gıda Özelliklerini İyileştirme Performansı Üzerine Etkisi ve Optimizasyonu." UKMK2020 , Konya, Turkey, pp.1, 2021

Çelik, B. And Acaralı, N. (2021) . "Doğal Katkı Maddelerinin Gıda Özelliklerini İyileştirme Performansı Üzerine Etkisi ve Optimizasyonu." UKMK2020 , Konya, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Bilge Çelik And author={Nil ACARALI}, title={Doğal Katkı Maddelerinin Gıda Özelliklerini İyileştirme Performansı Üzerine Etkisi ve Optimizasyonu}, congress name={UKMK2020}, city={Konya}, country={Turkey}, year={2021}, pages={1} }