M. Arıcı Et Al. , "Hardaliye ve Gilaburu Üretimi," In Fermente Ürünler Mikrobiyolojisi ve Teknolojisi , İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım, 2020, pp.549-560.
Arıcı, M. Et Al. Hardaliye ve Gilaburu Üretimi. 2020. In Fermente Ürünler Mikrobiyolojisi ve Teknolojisi , Nobel Yayın Dağıtım, İstanbul, 549-560.
Arıcı, M., Sağdıç, O., & Kayacan Çakmakoğlu, S., (2020). Hardaliye ve Gilaburu Üretimi. Fermente Ürünler Mikrobiyolojisi ve Teknolojisi (pp.549-560), İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım.
Arıcı, Muhammet, Osman SAĞDIÇ, And Selma KAYACAN ÇAKMAKOĞLU. "Hardaliye ve Gilaburu Üretimi." In Fermente Ürünler Mikrobiyolojisi ve Teknolojisi , 549-560. İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım, 2020
Arıcı, Muhammet Et Al. "Hardaliye ve Gilaburu Üretimi." Fermente Ürünler Mikrobiyolojisi ve Teknolojisi , Nobel Yayın Dağıtım, 2020, pp.549-560.
Arıcı, M. Sağdıç, O. And Kayacan Çakmakoğlu, S. (2020) "Hardaliye ve Gilaburu Üretimi", Fermente Ürünler Mikrobiyolojisi ve Teknolojisi . İstanbul: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={Muhammet ARICI Et Al. }, chaptertitle={Hardaliye ve Gilaburu Üretimi}, booktitle={ Fermente Ürünler Mikrobiyolojisi ve Teknolojisi}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={İstanbul},year={2020} }