Atıf Formatları
Gıda Güvenliğinde Sosyal İstenirlik Ölçeği: Bir Ölçek Geliştirme Çalışması (Social Desirability Scale in Food Safety: A Scale Development Study)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

C. O. GÜZELLER And G. KIZILCALIOĞLU, "Gıda Güvenliğinde Sosyal İstenirlik Ölçeği: Bir Ölçek Geliştirme Çalışması (Social Desirability Scale in Food Safety: A Scale Development Study)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2869-2882, 2020

GÜZELLER, C. O. And KIZILCALIOĞLU, G. 2020. Gıda Güvenliğinde Sosyal İstenirlik Ölçeği: Bir Ölçek Geliştirme Çalışması (Social Desirability Scale in Food Safety: A Scale Development Study). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4 , 2869-2882.

GÜZELLER, C. O., & KIZILCALIOĞLU, G., (2020). Gıda Güvenliğinde Sosyal İstenirlik Ölçeği: Bir Ölçek Geliştirme Çalışması (Social Desirability Scale in Food Safety: A Scale Development Study). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 2869-2882.

GÜZELLER, Cem, And GAYE KIZILCALIOĞLU. "Gıda Güvenliğinde Sosyal İstenirlik Ölçeği: Bir Ölçek Geliştirme Çalışması (Social Desirability Scale in Food Safety: A Scale Development Study)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 2869-2882, 2020

GÜZELLER, Cem O. And KIZILCALIOĞLU, GAYE. "Gıda Güvenliğinde Sosyal İstenirlik Ölçeği: Bir Ölçek Geliştirme Çalışması (Social Desirability Scale in Food Safety: A Scale Development Study)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2869-2882, 2020

GÜZELLER, C. O. And KIZILCALIOĞLU, G. (2020) . "Gıda Güvenliğinde Sosyal İstenirlik Ölçeği: Bir Ölçek Geliştirme Çalışması (Social Desirability Scale in Food Safety: A Scale Development Study)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2869-2882.

@article{article, author={Cem Oktay GÜZELLER And author={GAYE KIZILCALIOĞLU}, title={Gıda Güvenliğinde Sosyal İstenirlik Ölçeği: Bir Ölçek Geliştirme Çalışması (Social Desirability Scale in Food Safety: A Scale Development Study)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={2869-2882} }