S. Karaman Et Al. , "Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , pp.862-865, 0
Karaman, S. Et Al. Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri. 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 862-865.
Karaman, S., SAĞDIÇ, O., Kayacıer, A., & Yetim, H., Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri . 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu (pp.862-865).
Karaman, S. Et Al. "Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri," 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu,
Karaman, S. Et Al. "Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , pp.862-865
Karaman, S. Et Al. . "Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri." 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , pp.862-865.
@conferencepaper{conferencepaper, author={S. Karaman Et Al. }, title={Kayseri Piyasasında Satılan Mantıların Bazı Mikrobiyolojik Özellikleri}, congress name={2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={}, year={0}, pages={862-865} }