D. Kavassan Et Al. , "Farklı Meyvelerle Üretilen Su Kefirlerinin Lezzet Profili," Gıda, Metabolizma&Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.200, 2016
Kavassan, D. Et Al. 2016. Farklı Meyvelerle Üretilen Su Kefirlerinin Lezzet Profili. Gıda, Metabolizma&Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , (İstanbul, Turkey), 200.
Kavassan, D., KAYACAN, S., Ercan, S., Doğal, S., Yavuz, M., Nilüfer Erdil, D., ... Özçelik, B.(2016). Farklı Meyvelerle Üretilen Su Kefirlerinin Lezzet Profili . Gıda, Metabolizma&Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi (pp.200). İstanbul, Turkey
Kavassan, Damla Et Al. "Farklı Meyvelerle Üretilen Su Kefirlerinin Lezzet Profili," Gıda, Metabolizma&Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul, Turkey, 2016
Kavassan, Damla Et Al. "Farklı Meyvelerle Üretilen Su Kefirlerinin Lezzet Profili." Gıda, Metabolizma&Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, pp.200, 2016
Kavassan, D. Et Al. (2016) . "Farklı Meyvelerle Üretilen Su Kefirlerinin Lezzet Profili." Gıda, Metabolizma&Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi , İstanbul, Turkey, p.200.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Damla Kavassan Et Al. }, title={Farklı Meyvelerle Üretilen Su Kefirlerinin Lezzet Profili}, congress name={Gıda, Metabolizma&Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2016}, pages={200} }