B. S. Alkan Et Al. , "Levrek Balığının Mikrodalga Fırında Kurutma Karakteristiğinin İncelenmesi," 2nd International Congress on Studies Academic Students , İstanbul, Turkey, pp.121-129, 2019
Alkan, B. S. Et Al. 2019. Levrek Balığının Mikrodalga Fırında Kurutma Karakteristiğinin İncelenmesi. 2nd International Congress on Studies Academic Students , (İstanbul, Turkey), 121-129.
Alkan, B. S., Kıpçak, A. S., & Tuğrul, N., (2019). Levrek Balığının Mikrodalga Fırında Kurutma Karakteristiğinin İncelenmesi . 2nd International Congress on Studies Academic Students (pp.121-129). İstanbul, Turkey
Alkan, Bahtınur, Azmi Seyhun KIPÇAK, And Nurcan TUĞRUL. "Levrek Balığının Mikrodalga Fırında Kurutma Karakteristiğinin İncelenmesi," 2nd International Congress on Studies Academic Students, İstanbul, Turkey, 2019
Alkan, Bahtınur S. Et Al. "Levrek Balığının Mikrodalga Fırında Kurutma Karakteristiğinin İncelenmesi." 2nd International Congress on Studies Academic Students , İstanbul, Turkey, pp.121-129, 2019
Alkan, B. S. Kıpçak, A. S. And Tuğrul, N. (2019) . "Levrek Balığının Mikrodalga Fırında Kurutma Karakteristiğinin İncelenmesi." 2nd International Congress on Studies Academic Students , İstanbul, Turkey, pp.121-129.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Bahtınur Sezin Alkan Et Al. }, title={Levrek Balığının Mikrodalga Fırında Kurutma Karakteristiğinin İncelenmesi}, congress name={2nd International Congress on Studies Academic Students}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2019}, pages={121-129} }