M. Dogan Et Al. , "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.," 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.281, 2012
Dogan, M. Et Al. 2012. Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.. 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 281.
Dogan, M., Ersöz, N. B., Karaman, S., TOKER, Ö. S., & Kayacier, A., (2012). Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi. . 11. Gıda Kongresi (pp.281). Hatay, Turkey
Dogan, Mahmut Et Al. "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.," 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012
Dogan, Mahmut Et Al. "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.281, 2012
Dogan, M. Et Al. (2012) . "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.281.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mahmut Dogan Et Al. }, title={Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={281} }