Atıf Formatları
Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Dogan Et Al. , "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.," 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.281, 2012

Dogan, M. Et Al. 2012. Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.. 11. Gıda Kongresi , (Hatay, Turkey), 281.

Dogan, M., Ersöz, N. B., Karaman, S., TOKER, Ö. S., & Kayacier, A., (2012). Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi. . 11. Gıda Kongresi (pp.281). Hatay, Turkey

Dogan, Mahmut Et Al. "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.," 11. Gıda Kongresi, Hatay, Turkey, 2012

Dogan, Mahmut Et Al. "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, pp.281, 2012

Dogan, M. Et Al. (2012) . "Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.." 11. Gıda Kongresi , Hatay, Turkey, p.281.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Mahmut Dogan Et Al. }, title={Pekmez veTahin Karışım Modelinin Viskoelastik Özelliklerinin Belirlenmesi.}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={Hatay}, country={Turkey}, year={2012}, pages={281} }