Atıf Formatları
Laktik asit bakterilerinde otoliz ve peynir teknolojisindeki önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. ŞİMŞEK Et Al. , "Laktik asit bakterilerinde otoliz ve peynir teknolojisindeki önemi," Akademik Gıda , vol.14, no.3, pp.293-301, 2016

ŞİMŞEK, Ö. Et Al. 2016. Laktik asit bakterilerinde otoliz ve peynir teknolojisindeki önemi. Akademik Gıda , vol.14, no.3 , 293-301.

ŞİMŞEK, Ö., GÜRSOY, O., selime, h. d., & YILMAZ, Y., (2016). Laktik asit bakterilerinde otoliz ve peynir teknolojisindeki önemi. Akademik Gıda , vol.14, no.3, 293-301.

ŞİMŞEK, Ömer Et Al. "Laktik asit bakterilerinde otoliz ve peynir teknolojisindeki önemi," Akademik Gıda , vol.14, no.3, 293-301, 2016

ŞİMŞEK, Ömer Et Al. "Laktik asit bakterilerinde otoliz ve peynir teknolojisindeki önemi." Akademik Gıda , vol.14, no.3, pp.293-301, 2016

ŞİMŞEK, Ö. Et Al. (2016) . "Laktik asit bakterilerinde otoliz ve peynir teknolojisindeki önemi." Akademik Gıda , vol.14, no.3, pp.293-301.

@article{article, author={Ömer ŞİMŞEK Et Al. }, title={Laktik asit bakterilerinde otoliz ve peynir teknolojisindeki önemi}, journal={Akademik Gıda}, year=2016, pages={293-301} }