Atıf Formatları
Bazı Geleneksel Fermente Afrika Gıdalarının Bacillus Çeşitliliği ve Bunların Probiyotik Özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. M. Şenol Et Al. , "Bazı Geleneksel Fermente Afrika Gıdalarının Bacillus Çeşitliliği ve Bunların Probiyotik Özellikleri," Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.46, 2023

Şenol, B. M. Et Al. 2023. Bazı Geleneksel Fermente Afrika Gıdalarının Bacillus Çeşitliliği ve Bunların Probiyotik Özellikleri. Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , (Erzurum, Turkey), 46.

Şenol, B. M., Olasupo, N. A., & Arici, M., (2023). Bazı Geleneksel Fermente Afrika Gıdalarının Bacillus Çeşitliliği ve Bunların Probiyotik Özellikleri . Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi (pp.46). Erzurum, Turkey

Şenol, Burcu, Nurudeen Ayoade Olasupo, And Muhammet ARICI. "Bazı Geleneksel Fermente Afrika Gıdalarının Bacillus Çeşitliliği ve Bunların Probiyotik Özellikleri," Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Erzurum, Turkey, 2023

Şenol, Burcu M. Et Al. "Bazı Geleneksel Fermente Afrika Gıdalarının Bacillus Çeşitliliği ve Bunların Probiyotik Özellikleri." Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.46, 2023

Şenol, B. M. Olasupo, N. A. And Arici, M. (2023) . "Bazı Geleneksel Fermente Afrika Gıdalarının Bacillus Çeşitliliği ve Bunların Probiyotik Özellikleri." Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi , Erzurum, Turkey, p.46.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Burcu Mine ŞENOL Et Al. }, title={Bazı Geleneksel Fermente Afrika Gıdalarının Bacillus Çeşitliliği ve Bunların Probiyotik Özellikleri}, congress name={Türkiye 1. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2023}, pages={46} }