O. SAĞDIÇ And E. Küçüköner, "Van otlu peynirlerinin elektroforez bantları ve bunların kimyasal ve duyusal özelliklerle ilişkisi," SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , pp.367-369, 0
SAĞDIÇ, O. And Küçüköner, E. Van otlu peynirlerinin elektroforez bantları ve bunların kimyasal ve duyusal özelliklerle ilişkisi. SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , 367-369.
SAĞDIÇ, O., & Küçüköner, E., Van otlu peynirlerinin elektroforez bantları ve bunların kimyasal ve duyusal özelliklerle ilişkisi . SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu (pp.367-369).
SAĞDIÇ, Osman, And E. Küçüköner. "Van otlu peynirlerinin elektroforez bantları ve bunların kimyasal ve duyusal özelliklerle ilişkisi," SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu,
SAĞDIÇ, Osman And Küçüköner, E.. "Van otlu peynirlerinin elektroforez bantları ve bunların kimyasal ve duyusal özelliklerle ilişkisi." SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , pp.367-369
SAĞDIÇ, O. And Küçüköner, E. . "Van otlu peynirlerinin elektroforez bantları ve bunların kimyasal ve duyusal özelliklerle ilişkisi." SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu , pp.367-369.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ And author={E. Küçüköner}, title={Van otlu peynirlerinin elektroforez bantları ve bunların kimyasal ve duyusal özelliklerle ilişkisi}, congress name={SEYES 2003, Süt Endüstrisinde Yeni Eğilimler Sempozyumu}, city={}, country={}, year={0}, pages={367-369} }