Atıf Formatları
Gıdaların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. F. Ertugay And M. F. Ertugay, "Gıdaların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Kullanımı," Gıda Dergisi , vol.36, no.1, pp.49-54, 2011

Ertugay, M. F. And Ertugay, M. F. 2011. Gıdaların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Kullanımı. Gıda Dergisi , vol.36, no.1 , 49-54.

Ertugay, M. F., & Ertugay, M. F., (2011). Gıdaların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Kullanımı. Gıda Dergisi , vol.36, no.1, 49-54.

Ertugay, Mustafa, And Mustafa Fatih Ertugay. "Gıdaların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Kullanımı," Gıda Dergisi , vol.36, no.1, 49-54, 2011

Ertugay, Mustafa F. And Ertugay, Mustafa F. . "Gıdaların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Kullanımı." Gıda Dergisi , vol.36, no.1, pp.49-54, 2011

Ertugay, M. F. And Ertugay, M. F. (2011) . "Gıdaların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Kullanımı." Gıda Dergisi , vol.36, no.1, pp.49-54.

@article{article, author={Mustafa Fatih Ertugay And author={Mustafa Fatih Ertugay}, title={Gıdaların Kalite Özelliklerinin Belirlenmesinde Yakın Kızılötesi Spektroskopisinin (NIR) Kullanımı}, journal={Gıda Dergisi}, year=2011, pages={49-54} }