T. Yakici And T. Yakici, "Aroma karışımı ve ksilozun farklı reçetelerle üretilen bisküvilerde aroma ve akrilamit oluşumuna etkileri," 11. Gıda Kongresi , 2012
Yakici, T. And Yakici, T. 2012. Aroma karışımı ve ksilozun farklı reçetelerle üretilen bisküvilerde aroma ve akrilamit oluşumuna etkileri. 11. Gıda Kongresi .
Yakici, T., & Yakici, T., (2012). Aroma karışımı ve ksilozun farklı reçetelerle üretilen bisküvilerde aroma ve akrilamit oluşumuna etkileri . 11. Gıda Kongresi
Yakici, Tülin, And Tülin Yakici. "Aroma karışımı ve ksilozun farklı reçetelerle üretilen bisküvilerde aroma ve akrilamit oluşumuna etkileri," 11. Gıda Kongresi, 2012
Yakici, Tülin And Yakici, Tülin. "Aroma karışımı ve ksilozun farklı reçetelerle üretilen bisküvilerde aroma ve akrilamit oluşumuna etkileri." 11. Gıda Kongresi , 2012
Yakici, T. And Yakici, T. (2012) . "Aroma karışımı ve ksilozun farklı reçetelerle üretilen bisküvilerde aroma ve akrilamit oluşumuna etkileri." 11. Gıda Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={Tülin Yakici And author={Tülin Yakici}, title={Aroma karışımı ve ksilozun farklı reçetelerle üretilen bisküvilerde aroma ve akrilamit oluşumuna etkileri}, congress name={11. Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={2012}}