E. Şenol Et Al. , "Süt ürünü olmayan bazı geleneksel gıdalarımızın probiyotik içeriğinin fourier dönüşümlü ınfrared spektrofotometre (FTIR) ile belirlenmesi," 2. 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2018
Şenol, E. Et Al. 2018. Süt ürünü olmayan bazı geleneksel gıdalarımızın probiyotik içeriğinin fourier dönüşümlü ınfrared spektrofotometre (FTIR) ile belirlenmesi. 2. 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , (Antalya, Turkey), 1.
Şenol, E., Kaynar, K., & Durak, M. Z., (2018). Süt ürünü olmayan bazı geleneksel gıdalarımızın probiyotik içeriğinin fourier dönüşümlü ınfrared spektrofotometre (FTIR) ile belirlenmesi . 2. 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi (pp.1). Antalya, Turkey
Şenol, Ezgi, Kübra Kaynar, And Muhammed Zeki DURAK. "Süt ürünü olmayan bazı geleneksel gıdalarımızın probiyotik içeriğinin fourier dönüşümlü ınfrared spektrofotometre (FTIR) ile belirlenmesi," 2. 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi, Antalya, Turkey, 2018
Şenol, Ezgi Et Al. "Süt ürünü olmayan bazı geleneksel gıdalarımızın probiyotik içeriğinin fourier dönüşümlü ınfrared spektrofotometre (FTIR) ile belirlenmesi." 2. 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , Antalya, Turkey, pp.1, 2018
Şenol, E. Kaynar, K. And Durak, M. Z. (2018) . "Süt ürünü olmayan bazı geleneksel gıdalarımızın probiyotik içeriğinin fourier dönüşümlü ınfrared spektrofotometre (FTIR) ile belirlenmesi." 2. 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi , Antalya, Turkey, p.1.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Ezgi Şenol Et Al. }, title={Süt ürünü olmayan bazı geleneksel gıdalarımızın probiyotik içeriğinin fourier dönüşümlü ınfrared spektrofotometre (FTIR) ile belirlenmesi}, congress name={2. 5. Ulusal Bağırsak Mikrobiyotası ve Probiyotik Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2018}, pages={1} }