M. ARICI, "Tekirdağ İli Merkezinde Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağların Bazı Nitelikleri Üzerine Araştırmalar," Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.4, no.1, pp.55-62, 1995
ARICI, M. 1995. Tekirdağ İli Merkezinde Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağların Bazı Nitelikleri Üzerine Araştırmalar. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.4, no.1 , 55-62.
ARICI, M., (1995). Tekirdağ İli Merkezinde Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağların Bazı Nitelikleri Üzerine Araştırmalar. Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.4, no.1, 55-62.
ARICI, Muhammet. "Tekirdağ İli Merkezinde Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağların Bazı Nitelikleri Üzerine Araştırmalar," Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.4, no.1, 55-62, 1995
ARICI, Muhammet. "Tekirdağ İli Merkezinde Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağların Bazı Nitelikleri Üzerine Araştırmalar." Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.4, no.1, pp.55-62, 1995
ARICI, M. (1995) . "Tekirdağ İli Merkezinde Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağların Bazı Nitelikleri Üzerine Araştırmalar." Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.4, no.1, pp.55-62.
@article{article, author={Muhammet ARICI}, title={Tekirdağ İli Merkezinde Tüketime Sunulan Kahvaltılık Tereyağların Bazı Nitelikleri Üzerine Araştırmalar}, journal={Tekirdağ Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=1995, pages={55-62} }