M. T. YILMAZ, "Farklı Bitkisel Liflerin Çiğ ve Kızartılmış Tavuk Köftelerdeki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.85-88, 2016
YILMAZ, M. T. 2016. Farklı Bitkisel Liflerin Çiğ ve Kızartılmış Tavuk Köftelerdeki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 85-88.
YILMAZ, M. T., (2016). Farklı Bitkisel Liflerin Çiğ ve Kızartılmış Tavuk Köftelerdeki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.85-88). Edirne, Turkey
YILMAZ, Mustafa. "Farklı Bitkisel Liflerin Çiğ ve Kızartılmış Tavuk Köftelerdeki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
YILMAZ, Mustafa T. . "Farklı Bitkisel Liflerin Çiğ ve Kızartılmış Tavuk Köftelerdeki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.85-88, 2016
YILMAZ, M. T. (2016) . "Farklı Bitkisel Liflerin Çiğ ve Kızartılmış Tavuk Köftelerdeki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.85-88.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Mustafa Tahsin YILMAZ}, title={Farklı Bitkisel Liflerin Çiğ ve Kızartılmış Tavuk Köftelerdeki Bazı Kalite Özellikleri Üzerine Etkileri}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={85-88} }