S. SERİN KARAYİYEN And B. BAY YILMAZ, "Yeni Geliştirilmiş Tam Tahıl Çerezinin Kahvaltıya Alternatif Olma Potansiyelinin Araştırılması," Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, pp.1595-1603, 2023
SERİN KARAYİYEN, S. And BAY YILMAZ, B. 2023. Yeni Geliştirilmiş Tam Tahıl Çerezinin Kahvaltıya Alternatif Olma Potansiyelinin Araştırılması. Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13 , 1595-1603.
SERİN KARAYİYEN, S., & BAY YILMAZ, B., (2023). Yeni Geliştirilmiş Tam Tahıl Çerezinin Kahvaltıya Alternatif Olma Potansiyelinin Araştırılması. Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, 1595-1603.
SERİN KARAYİYEN, SEHER, And Betül BAY YILMAZ. "Yeni Geliştirilmiş Tam Tahıl Çerezinin Kahvaltıya Alternatif Olma Potansiyelinin Araştırılması," Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, 1595-1603, 2023
SERİN KARAYİYEN, SEHER S. And BAY YILMAZ, Betül B. . "Yeni Geliştirilmiş Tam Tahıl Çerezinin Kahvaltıya Alternatif Olma Potansiyelinin Araştırılması." Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, pp.1595-1603, 2023
SERİN KARAYİYEN, S. And BAY YILMAZ, B. (2023) . "Yeni Geliştirilmiş Tam Tahıl Çerezinin Kahvaltıya Alternatif Olma Potansiyelinin Araştırılması." Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi , vol.13, pp.1595-1603.
@article{article, author={SEHER SERİN KARAYİYEN And author={Betül BAY YILMAZ}, title={Yeni Geliştirilmiş Tam Tahıl Çerezinin Kahvaltıya Alternatif Olma Potansiyelinin Araştırılması}, journal={Karadeniz Fen Bilimleri Dergisi}, year=2023, pages={1595-1603} }