O. SAĞDIÇ Et Al. , "Ceviz içinin su ile ekstraksiyonundan elde edilen ekstraktların biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi , pp.349, 0
SAĞDIÇ, O. Et Al. Ceviz içinin su ile ekstraksiyonundan elde edilen ekstraktların biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi. Türkiye 11. Gıda Kongresi , 349.
SAĞDIÇ, O., İlter, Ş. M., Polat, B., & Hayta, M., Ceviz içinin su ile ekstraksiyonundan elde edilen ekstraktların biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi . Türkiye 11. Gıda Kongresi (pp.349).
SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Ceviz içinin su ile ekstraksiyonundan elde edilen ekstraktların biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi," Türkiye 11. Gıda Kongresi,
SAĞDIÇ, Osman Et Al. "Ceviz içinin su ile ekstraksiyonundan elde edilen ekstraktların biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , pp.349
SAĞDIÇ, O. Et Al. . "Ceviz içinin su ile ekstraksiyonundan elde edilen ekstraktların biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi." Türkiye 11. Gıda Kongresi , p.349.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Osman SAĞDIÇ Et Al. }, title={Ceviz içinin su ile ekstraksiyonundan elde edilen ekstraktların biyoaktif özelliklerinin belirlenmesi}, congress name={Türkiye 11. Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={0}, pages={349} }