Atıf Formatları
Mycobiota of konya mold-ripened (Kuflu) tulum cheese and the diversity of penicillium roqueforti isolates Konya küflü tulum peynirinin mikobiyotası ve penicillium roqueforti izolatlarının çeşitliliği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Seri And B. Metin, "Mycobiota of konya mold-ripened (Kuflu) tulum cheese and the diversity of penicillium roqueforti isolates Konya küflü tulum peynirinin mikobiyotası ve penicillium roqueforti izolatlarının çeşitliliği," Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.68, no.4, pp.349-354, 2021

Seri, M. And Metin, B. 2021. Mycobiota of konya mold-ripened (Kuflu) tulum cheese and the diversity of penicillium roqueforti isolates Konya küflü tulum peynirinin mikobiyotası ve penicillium roqueforti izolatlarının çeşitliliği. Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.68, no.4 , 349-354.

Seri, M., & Metin, B., (2021). Mycobiota of konya mold-ripened (Kuflu) tulum cheese and the diversity of penicillium roqueforti isolates Konya küflü tulum peynirinin mikobiyotası ve penicillium roqueforti izolatlarının çeşitliliği. Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.68, no.4, 349-354.

Seri, Meryem, And Banu METİN. "Mycobiota of konya mold-ripened (Kuflu) tulum cheese and the diversity of penicillium roqueforti isolates Konya küflü tulum peynirinin mikobiyotası ve penicillium roqueforti izolatlarının çeşitliliği," Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.68, no.4, 349-354, 2021

Seri, Meryem And Metin, Banu. "Mycobiota of konya mold-ripened (Kuflu) tulum cheese and the diversity of penicillium roqueforti isolates Konya küflü tulum peynirinin mikobiyotası ve penicillium roqueforti izolatlarının çeşitliliği." Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.68, no.4, pp.349-354, 2021

Seri, M. And Metin, B. (2021) . "Mycobiota of konya mold-ripened (Kuflu) tulum cheese and the diversity of penicillium roqueforti isolates Konya küflü tulum peynirinin mikobiyotası ve penicillium roqueforti izolatlarının çeşitliliği." Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi , vol.68, no.4, pp.349-354.

@article{article, author={Meryem Seri And author={Banu METİN}, title={Mycobiota of konya mold-ripened (Kuflu) tulum cheese and the diversity of penicillium roqueforti isolates Konya küflü tulum peynirinin mikobiyotası ve penicillium roqueforti izolatlarının çeşitliliği}, journal={Ankara Universitesi Veteriner Fakultesi Dergisi}, year=2021, pages={349-354} }